Dëshironi te bashkoheni me grupin dhe të merrni pjesë? Kyçuni nëse je një DiEMer ose rregjistrohuni për tu bërë pjestar tani!

Bashkohu me ne! Hyni

ΟΒ Εξαρχείων ΜέΡΑ25

Σελίδα Οργάνωσης Βάσης μελών ΜέΡΑ25 Εξαρχείων, Α' Αθηνών (1η Δημοτική Κοινότητα).

Pjestarët (17)

Για να συμμετέχετε σε αυτή την ομάδα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο ΜέΡΑ25.

Andréas Brakoulias
assistant coordinator
Pjestar privat
assistant coordinator
Réna Chirofótou
Koordinues
Egest Gjinali
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
Pjestar privat
See all

Upcoming Events

The group has not publicly indicated their next meetings or events. Contact them to find out.

Activity

Τα νέα του ΜέΡΑ25