Regjistrohu për të marrë lajmet e fundit mbi planet dhe aktivitetet tona

DiEM25 Newsletter

Regjistrohu për të marrë lajmet e fundit mbi planet dhe aktivitetet tona

Çfarë është DiEM25?

DiEM25 është një lëvizje transnacionale me një qëllim të thjeshtë por radikal: të demokratizojë Evropën!

Do you want to become a full member instead?

Anëtarët marrin të drejta vote në politikëbërje dhe ndihmojnë në vendosjen e drejtimit të lëvizjes. Newsletter subscribers only get information. Become a full member.

Get the newsletter

 

Abonimi në buletinin tonë është falas dhe i hapur për qytetarët e çdo vendi. Ju lutemi shtoni adresën info@diem25.org në listën e sigurt të klientit tuaj të postës elektronike në mënyrë që buletini ynë të mos vendoset në dosjen tuaj të hedhurinave. Të dhënat tuaja janë të sigurta me ne. Shikoni Politikën tonë të Privatësisë.