Dëshironi te bashkoheni me grupin dhe të merrni pjesë? Kyçuni nëse je një DiEMer ose rregjistrohuni për tu bërë pjestar tani!

Bashkohu me ne! Hyni

Dutch Coordination Team

We are the coordination team of DiEM25 in the Netherlands.

Do you want to get involved? Send a message via the forum or use the button below to e-mail us!

(Missing map)

Pjestarët (7)

Jetoni në Holandë? Nëse doni të merrni pjesë aktive në këtë grup, Bashkohuni së pari me DiEM25.

Steef den Uijl
Koordinues
Friso van der Vijgh
Koordinues
Roald Neuteboom
Evente
Lucille Cornelius
GND
Sam de Goeij
inteligjencë
Pjestar privat
- të tjerë / përbërës -
Mikko Karjalainen
media sociale
Map showing Netherlands
See all

Upcoming Events

Thu

30

May

DiEM25 in NL National open call

The European elections are around the corner. What has DiEM25 been doing ahead of the e...

Më shumë info

Activity

Read meeting summaries

Local Groups in Action

DiEM25 joins Free Assange Committee Belgium to protest for Julian’s freedom

Brussels played host to Assange's 51st birthday ‘celebrations’ which were used as an opportunity to call for his release

Lexo më shumë

DiEM25 local groups took to the streets on July 3 to demand Assange’s freedom

On July 3 DiEMers ffrom all over Europe celebrated Julian Assange's 50th birthday with a coordinated protest action.

Lexo më shumë

DiEM25 takes to the streets on Julian Assange’s 50th birthday 

To mark the 50th anniversary of Assange, DiEM25 members will take to the streets in front of UK and U.S embassies in several European cities.

Lexo më shumë

Europe is facing a housing crisis: DiEMers stand up for those left behind

On Housing Action Day, DiEM25 members mobilised in cities such as The Hague, Brussels, Lisbon, Lyon and more to shed light on the housing crisis!

Lexo më shumë